Forum

Nike Air Max 270 Schoenen July 31, 2020 9:29 PM

By : sheday

Bay Area staat op, want voor de tweede keer deze maand zal de Swoosh een Nike Air Max 270 Heren/Dames kleurstelling uitbrengen die is versierd in de teamkleuren van een professioneel sportteam dat de Bay naar huis roept. Eerst was het een koningsblauw en gouden variant voor de Golden State Warriors, en nu komt deze 270 uitgevoerd in een bekende combinatie van zwart en oranje voor de San Francisco Giants. Total Orange fungeert als het brandpunt van deze variëteit en siert het grootste deel van de bovenkant en de door de levensstijl ontworpen hielbel.

Image

Er wordt een beroep gedaan op een blauwe mesh als basismateriaal voor het bovenwerk, terwijl zwarte accenten op de teen, middenvoet, hiellip en plastic hielkooi komen. Nike Air Max 270 Schoenen Warriors geel wordt meestal gebruikt voor branding omdat de afbeeldingen van het bovenwerk allemaal in de gedurfde schaduw zijn gekleed. De tussenzool maakt gebruik van wit TPU-schuim in de middenvoet voordat het plaatsmaakt voor een grote gele luchtbel in de hiel, en de schoen wordt vervolgens aangevuld met een zwarte, blauwe en gele buitenzool.

Hoewel dit silhouet niet aantrekkelijk wordt door releases in beperkte oplage of ingewikkelde verpakkingen, heeft de Nike Air Max 270 te Koop zijn populariteit en relevantie behouden door een breed scala aan draagbare kleurstellingen. Voor deze herfst heeft Nike ervoor gekozen om een ​​effen grijze atmosfeer als basis te gebruiken, waarbij subtiele ijsblauwe elementen onder het ademende bovenwerk van mesh worden verborgen. Deze pure lifestyle sneaker maakt gebruik van donkerrood bordeaux voor de enige veterscharnieren en het Air 270-logo, waardoor de schoen een lichte plof krijgt tegen de rest van het lichaam.

Nadat Nike de populariteit van het nieuwe Nike Air Max 270 Verkoop silhouet opmerkte, was het een logische stap om een ​​met Flyknit doordrenkt bovenwerk aan de vergelijking toe te voegen. De volgende aanwinst voor deze bijgewerkte versie van het nieuwste lid van de Air Max-familie is een exclusieve 'Igloo'-kleurstelling voor dames. White en Igloo delen de verantwoordelijkheid voor dit specifieke ontwerp, omdat ze elk ongeveer de helft van het kleurenschema uitmaken, terwijl de halfdoorschijnende hieleenheid de lichtblauwe tint aanneemt.

Kopen Nike Air Max 270, een van de meest populaire nieuwe silhouetten van 2018 van Swoosh, komt binnenkort aan in een schone, uitsluitend voor vrouwen bestemde kleurstelling die essentieel is voor de lente. Deze nieuwe AirMax 270 heeft een volledig tonale witte bovenzijde en een witte tussenzool, met als contrast een zilveren variant van de grote doorzichtige Air Max-bubbel met hak waar de Nike 270 beroemd om is geworden. Als je op zoek bent naar een eenvoudige Air Max 270 voor de zomer,

www.snkrshopee.com


To post a comment please register or sign in